All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:
Scheepsbetimmering

Bij HD Maatwerk Interieur bent u aan het juiste adres voor kwalitatief hoogwaardig scheepstimmerwerk. Door onze jarenlange ervaring in maritieme betimmeringen kunnen wij al uw wensen realiseren. Met vakkundige precisie passen we de juiste materialen geheel volgens plan toe. Want bij HD Maatwerk Interieur kunt u rekenen op een eindproduct dat 100% klopt met uw ontwerp en de toepassing waarvoor het is bedoeld.

Van stuurhutinrichting tot badkamermeubel

Denk maar eens aan de precisie die komt kijken bij het maken van stuurhuisbetimmeringen, de ronde zitbanken met tafels en kasten op maat, of een badmeubel op maat voor u gemaakt voor een efficiënte leefomgeving tijdens uw dagelijks werk. HD Maatwerk Interieur draagt zorg voor het maken van uw:

 

  • Stuurhuisbetimmeringen
  • Lessenaars
  • Keukens
  • Badkamerinrichting
  • Aanpassingen bestaand timmerwerk
  • Slaapkamers

 

Zowel voor nieuw- als verbouwprojecten helpt HD Maatwerk Interieur u aan een degelijk scheepsinterieur. Als specialisten in ons vakgebied houden we rekening met alle wensen die in uw ontwerp zijn opgenomen. Als wij klaar zijn met ons werk heeft u niet alleen een interieur dat klopt, maar ook nog eens voldoet aan alle eisen die voor de inrichting van een schip van toepassing zijn.

Omdat wij écht weten waar het om gaat

HD Maatwerk Interieur is een familiebedrijf, wij stammen uit een échte schippersfamilie.  Als geen ander kunnen we daarom inschatten waar het om draait bij uw scheepsinterieur. Wij creëren timmer technische oplossingen voor ieder vraagstuk. Wij werken met een ervaren team medewerkers vanuit onze werkplaats in Giessen en hebben alle kennis en kunde in eigen huis. We zijn als geen ander in staat om met de juiste materialen uw stuurhut en/of woon-, leef- en werkplek aan boord zo comfortabel mogelijk te maken.

Aanpassingen terwijl u vaart

Wenst u aanpassingen aan uw bestaande scheepsinterieur? Een renovatie of verbouwing van het interieur van uw schip wordt bij ons prettig geregeld. Wij zijn trots op onze extra services omdat we graag in oplossingen denken voor u als ondernemer.

 

Wilt u weten wat HD Maatwerk Interieur voor u kan betekenen?

Neem snel contact met ons op.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this