Scheepsbetimmering

Scheeps-
betimmering

HD Maatwerk Interieur heeft jarenlange ervaring in het realiseren van hoogwaardig en kwalitatief scheepsinterieur. Door onze jarenlange ervaring in jacht- en scheepsbouw kunnen wij al uw wensen realiseren. HD Maatwerk Interieur is de specialist voor de binnenvaart op het gebied van scheepsbetimmering. Met onze vakkennis en vakkundige precisie maken we uw scheepsinterieur volledig op maat. Daarnaast maken we gebruik van kwalitatieve materialen bij. Benieuwd naar onze projecten? Bekijk dan ons portfolio.

Scheepsinterieur

Van stuurhutinrichting tot badkamermeubel, HD Maatwerk Interieur maakt alles naar uw wensen. Het gehele scheepsinterieur wordt op maat gemaakt om een efficiënte leefomgeving te creëren voor uw dagelijks werk. HD Maatwerk Interieur is gespecialiseerd in:
  • Stuurhutbetimmeringen
  • Lessenaars
  • Keukens
  • Badkamerinrichting
  • Aanpassingen aan bestaand timmerwerk
  • Slaapkamers
HD Maatwerk Interieur doet scheepsbetimmering voor zowel nieuw- als verbouwprojecten. Als specialist in scheepsbetimmering voor zowel de buiten- als binnenvaart kunt u rekenen op een eindproduct dat 100% overeenkomt met uw ontwerp.

Schippersfamilie

HD Maatwerk Interieur is een familiebedrijf, wij stammen uit een échte schippersfamilie. Hierdoor weten wij precies waar het om draait bij uw scheepsinterieur. Wij creëren timmer technische oplossingen voor ieder vraagstuk. Ons ervaren team werkt vanuit onze werkplaats in Giessen en hebben alle kennis en kunde in huis. Bij HD Maatwerk Interieur maken we gebruik van de juiste materialen voor in uw stuurhut en/of woon-, leef- en werkplek om het zo comfortabel mogelijk te maken.

Aanpassingen terwijl u vaart

Bij HD Maatwerk Interieur realiseren wij aanpassingen aan uw scheepsinterieur terwijl u vaart! Uit ervaring weten wij dat scheepsbetimmering voor de binnenvaart gedaan kan worden terwijl u onderweg bent. Een renovatie of verbouwing van het interieur wordt bij ons prettig geregeld. Wij zijn erg trots op onze extra service, omdat wij graag in oplossingen denken voor de klant.

Benieuwd wat HD Maatwerk Interieur voor u kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op of vraag een offerte aan.