Over ons

“Passie voor scheepsbetimmering is mij als zoon van een schippersechtpaar met de paplepel ingegoten.”

Ik ben Kees Hoogendoorn, eigenaar van HD Maatwerkinterieur en ik begrijp de vragen van onze klanten als geen ander. HD Maatwerk Interieur vinden we een mooie woordspeling met onze familienaam Hoogendoorn. Mijn roots waren de basis voor mijn interesse in dit vakgebied en deze passie is nooit overgegaan. Na jarenlange ervaring in de jachtbouw ben ik 2011 gestart met mijn eigen bedrijf, HD Maatwerk Interieur, in eerste instantie in maritieme betimmeringen. Samen met mijn vrouw Anja en een team van echte vakmensen werken we aan mooie maatwerkprojecten voor onze klanten. Dagelijks werken wij met een ongekende precisie aan de perfecte inrichting en het voldoen aan alle functionaliteiten volgens uw aangeleverde ontwerp.

Wij maken alles in eigen huis

We zijn trots op ons mooie bedrijf waarbij we in eigen huis beschikken over alle nodige geavanceerde machines. Een sterk team met mensen die hun vak écht verstaan maakt ons bedrijf compleet. Wij maken dan ook alle denkbare interieurs in eigen beheer. Van een droominterieur voor uw woning tot unieke en functionele maatwerkprojecten in de utiliteitsbouw en perfect ingerichte scheepsinterieurs. Geen uitdaging is ons te gek.

Wij gaan voor 100% resultaat

We maken de oplossing die past bij uw ontwerp. Door mijn ruime ervaring vind ik niet alleen de oplossing voor uw vraagstuk maar denk ik ook graag proactief met u mee. Indien er zich betere opties voordoen zullen we deze graag aan u als klant voorleggen. Met minder dan 100% resultaat nemen we namelijk geen genoegen. Wij houden van uitdagingen, een vraagstuk laat ons niet zomaar los, we zoeken net zo lang tot we het gevraagde maatwerk voor uw interieur kunnen realiseren. Pas als het keurig volgens plan en de wens van u als opdrachtgever is gemaakt zijn wij helemaal tevreden.

Precisie en perfectionisme

De kracht van ons bedrijf zit hem in onze perfectionistische eigenschappen. Kwalitatief hoogwaardige interieurs, daar doen we het voor. Bij HD Maatwerk Interieur doen we geen concessies aan het voor u zorgvuldig ontwikkelde ontwerp. Wij maken uw interieurontwerp geheel volgens plan. Zoals u dat van ons mag verwachten.

Kwaliteit is geen discussie

De familie Hoogendoorn is niet voor niets een gerespecteerde naam in de maritieme sector. Als vakmensen pur sang met jarenlange ervaring, krijgt u bij ons het interieur met juist die unieke uitstraling die speciaal voor u is ontworpen. Want dat vinden we in ons bedrijf het belangrijkst. Het verschil maken met onze producten zodat uw interieur zich duidelijk onderscheidt.

 

HD Maatwerk interieur – Met minder dan 100% nemen we geen genoegen.

Heeft u vragen? Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen, wij zijn u graag van dienst.

Bel 0183 449 810 of mail naar info@hdmaatwerkinterieur.nl