Interieur op maat

HD Maatwerk Interieur is gespecialiseerd in het geheel ontwerpen en realiseren van uw interieur op maat. Bij interieurbouw bewerken we de juiste materialen met de juiste vormgeving. Hierbij geven we veel aandacht aan de details bij het vormgeven van uw woon- of werkomgeving. Ook wordt de ergonomie nauwkeurig bekeken om een uniek product te maken voor u! Wij realiseren het interieurontwerp precies zoals u of uw interieurontwerper heeft bedacht. Wilt u inspiratie op doen of onze eerder projecten bekijken, bekijk dan ons portfolio.

Zakelijk of utiliteitsbouw

Een unieke uitstraling van uw bedrijf is als het perfecte visitekaartje. Of u nu een mooi vormgegeven ontvangstbalie, wachtruimte of zithoek wilt, bij HD Maatwerk Interieur bent u aan het juiste adres! Met de interieurbouw van HD Maatwerk Interieur geeft u uw bezoekers een warm ontvangst. Wij maken voor u een unieke uitstraling die exact aansluit op uw bedrijf.

Benieuwd wat HD Maatwerk Interieur voor u kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vakmanschap

Ons vakmanschap zit in het maken van interieur op maat. Materialen dusdanig bewerken totdat de uitstraling die u voor ogen heeft wordt bereikt. Naast het creëren van perfecte houten meubels op maat, leveren we ook maatwerk interieur. Hierdoor kunt u genieten van een uniek vormgegeven woon- of werkomgeving. Het eindproduct dat HD Maatwerk Interieur oplevert is precies zoals de klant en interieurontwerper voor ogen hebben. Uw interieur op maat voor bijvoorbeeld uw nieuwe kantoor of winkelinrichting wordt verhoogd door de afgehandelde details.

Montage bij interieur op maat

De montage van uw interieur op maat wordt volledig gedaan door ons eigen personeel. Daarnaast worden alle denkbare werkzaamheden door ons uitgevoerd of begeleid. Door onze jarenlange ervaring in de interieurbouw hoeft u aan kwaliteit niet te twijfelen! Onze producten worden tot in detail perfect geleverd.

Hoogwaardige materialen voor interieurbouw

Of het nu gaat om uw meubels of interieur om maat te maken, kwaliteit is bij ons gegarandeerd. Dit komt omdat wij in onze projecten uitsluitend hoogwaardige materialen gebruiken. Hierbij kunt u denken aan teakhout, pallisander, mahonie, graniet, composiet, terrazo, hoogglans spuitwerk, glas, roestvaststaal, enz.