Reviews HD Maatwerk Interieur

Op deze pagina vindt u een overzicht van reviews over HD Maatwerk Interieur. U kunt hier lezen hoe klanten over ons en het door ons geleverde werk denken. Wilt u zelf een review voor ons achterlaten, dan kunt u dat doen door hier te klikken en het formulier in te vullen. Uw review wordt dan zo spoedig mogelijk door ons op deze pagina geplaatst!

Familie Mol

Bijzonder tevreden zijn wij met onze door HD Maatwerk opgeleverde klassieke keuken. Deze is geheel naar onze wens en tevredenheid samengesteld en wij genieten er elke dag van. Elk detail is prachtig op maat aangebracht en uniek met als eindresultaat een optimale indeling van ladekasten en een schitterend fraai resultaat qua design.

Het gehele traject is bijzonder goed verlopen, zonder zorgen voor ons als klant. Aan elk detail is gedacht. Vakwerk noemen wij dit door een zeer goed en prettig samenwerkend team van mensen. Een aanrader!
L.Hogendorf

Nadat wij de inbouwkast op tekening hadden gezien waren wij erg benieuwd naar het eindresultaat. Deze is ondertussen gerealiseerd en wat een staaltje vakwerk. Wij zijn er ontzettend blij mee, alle lof voor HD Maatwerk.
H.P. Wellenstein

HD Maatwerk Interieur heeft het penthouse aan de noordzijde van de Toren van Gelre in Arnhem Zuid alle luister bijgezet die deze unieke woning verdient. Inloopkasten in Perehout, volledige bijkeuken-inrichting, keukenfronten en uitbreiding in Notehout inclusief werkverlichting boven werkbladen van Esdoorn geven de futuristisch aandoende woning hart en ziel mede dankzij de volledige toewijding van het HD-Team. Mijn wensen kregen de volle aandacht tot de laatste schroef en de laatste last-minute-opdracht.

Geweldig team om mee te werken. Het liet mij een blijvende souvenier na in een symfonie van hout! Mijn dank!
Fam. Duijzer

Uniek badmeubel laten bouwen, en volledig naar wens opgeleverd. Prachtig staaltje vakwerk!.
Louis van der Hoff, LGH Scheepvaart

Wij hebben al het een en ander laten maken door HD Maatwerk, maar de keuken die Kees en zn team laatst gemaakt heeft voor ons is echt het topstuk. Degelijk en op maat gemaakt en perfect afgewerkt. Het is voor ons daarom overduidelijk om het volgende project (slaapkamer) weer door HD Maatwerk te laten uitvoeren.
Thea de Keizer

Heb door HD Maatwerk een kastenwand en buroblad laten maken. Alles perfect afgewerkt echt TOP!!! Een echte aanrader bedankt Kees.
H.C. Bouman

Ook bij ons heeft HD vakwerk geleverd, het betreft een prachtig windscherm keurig met glas en duurzaam hout dat keurig en volledig is geplaatst, wij zijn dan ook zeer tevreden en kunnen HDMaatwerk van harte aanbevelen.
Johanna van Oord - de Kooter en KNIPZ Werkendam

Wij zijn zowel zakelijk als prive klant van HD Maatwerk Interieur. Zeer tevreden over het totaal plaatje, of het nu een balie, een kast, een tafel, een ladeblokje, een keuken is... het maakt niets uit. HD Maatwerk regelt het! Super tevreden, prijs kwaliteit verhouding is top! Nette medewerkers. Ga vooral zo door! Wij gaan weer iets verzinnen om door jullie mooi te laten maken!

Groeten Fam. van Oord, Werkendam (KNIPZ)

1 I 2
  HD Maatwerk Interieur
Industrieweg 27
4283 GX Giessen
T
E
I
(0183) 44 98 10
info@hdmaatwerkinterieur.nl
www.hdmaatwerkinterieur.nl