Reviews HD Maatwerk Interieur

Op deze pagina vindt u een overzicht van reviews over HD Maatwerk Interieur. U kunt hier lezen hoe klanten over ons en het door ons geleverde werk denken. Wilt u zelf een review voor ons achterlaten, dan kunt u dat doen door hier te klikken en het formulier in te vullen. Uw review wordt dan zo spoedig mogelijk door ons op deze pagina geplaatst!

Lennart & Janneke Alberts

Beste Kees en Anja,
Via Wout van den Heuvel, jullie gewaardeerde medewerker zijn wij met HD Maatwerk in contact gekomen. Al snel bleek het team van HD Maatwerk in staat te zijn onze weinig alledaagse gedachten en wensen te vertalen in een prachtig plan. Onze eisen waren hoog, net zoals de verwachtingen die door jullie werden gewekt.

Nu het werk is opgeleverd, kunnen wij zonder meer zeggen dat er degelijk maatwerk is geleverd. HD Maatwerk is er echt en goed in geslaagd om een fraai resultaat neer te zetten. We kunnen u van harte HD Maatwerk aanbevelen!
A. Willemsen

In 2012 heeft HD maatwerk onze keuken gemaakt en geplaatst. Wij zijn erg tevreden met de geleverde kwaliteit. Zowel over eindresultaat, als over de hele afwikkeling van het traject. Vanaf het eerste idee tot de oplevering is er meegedacht, zijn er ideeen aangedragen en is er geluisterd naar onze wensen. Kortom, klasse.
Fam. J.A.M de Waal, Werkendam

Als particuliere klant hebben wij HD Maatwerk Interieur leren kennen als een betrouwbare en vakkundige partner. Ik zeg wel eens ‘HD is een timmerman die alles kan’. Wat zijn ogen zien, maken zijn handen, echt prachtig en ambachtelijk vakwerk. Bij ons heeft HD een schitterende landhuiskeuken op maat gemaakt, werkelijk aan ieder detail is gedacht. Echt bijzonder. Ook voor een op maat gemaakte inloopkast draait Kees Hoogendoorn en zijn mannen hun hand niet voor om. Werkelijk alle kleuren en uitvoeringen zijn mogelijk. Tot slot zijn deuren ook een specialiteit. HD mocht bij ons alle binnendeuren vervangen voor luxe jaren ‘30 profieldeuren. Je huis knapt er zo van op! Al met al kunnen wij HD Maatwerk Interieur van harte aanbevelen. Het is echt onze huistimmerman geworden in de loop der jaren.
A. Munters

Ik Ad Munters van het motorschip Inspe IV heb mijn stuurhut overnieuw laten betimmeren. Mijn ervaring met HD Maatwerk is dat ze heel betrouwbaar zijn netjes kunnen werken en zeer vakkundig te werk gaan. Ook is er veel geduld om naar de klant te luisteren. Dus al met al is HD Maatwerk een aanrader voor iedereen.

Mvg Ad Munters
J.A.M. de Waal, Machinefabriek De Waal Werkendam

Als bedrijfsmatige klant weten wij HD Maatwerk Interieur ook te vinden. Van een simpele raamhendel tot een complete kantine-inrichting en alles hier tussen. Bij ons familiebedrijf mocht HD al diverse houtzaken realiseren. Vensterbanken, bureau’s, keukens noem maar op. Alles wordt met dezelfde professionaliteit en liefde voor hout in elkaar gezet en met de puntjes op de ‘i’ opgeleverd. Pas toen wij tevreden waren, was Kees Hoogendoorn het ook. En zo hoort het in deze tijd. Dan komen klanten graag terug. Voor een bedrijf of instelling kan ik HD Maatwerk Interieur van harte aanbevelen. Neem gerust eens contact op met Kees zelf en verbaas u over de mogelijkheden.
1 I 2
  HD Maatwerk Interieur
Industrieweg 27
4283 GX Giessen
T
E
I
(0183) 44 98 10
info@hdmaatwerkinterieur.nl
www.hdmaatwerkinterieur.nl