Ben jij zoek naar een baan als Chef werkplaats in de hout- en timmerindustrie en wil je werken bij een jong en dynamisch bedrijf waar je gewaardeerd wordt om je communicatieve en organisatorische talenten?
Dan ben je bij HD Maatwerkinterieur aan het juiste adres. Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een Chef werkplaats.


De functie
Als een ervaren Chef werkplaats houtbewerking heb je uiteraard ervaring met het reilen en zeilen binnen een werkplaats. Je zet je expertise graag in om te zorgen dat alles op rolletjes loopt: van het maken van de werkplaatsplanning tot aan het inrichten van het machinepark en het aansturen van het team in de werkplaats. Vanzelfsprekend ben je communicatief vaardig. Je kunt goed overleggen met de werkvoorbereider, de directie, en weet ook goed te schakelen met de collega’s op de werkvloer. Zowel als het goed gaat als wanneer dingen minder goed lopen. Daarmee borg je direct de meest efficiënte werkprocessen.

Over jou
Omdat we op zoek zijn naar een Chef werkplaats die perfect past binnen ons team zou het fijn zijn als je jezelf herkent in de onderstaande punten:

• Je hebt 3 à 5 jaar ervaring als Chef werkplaats, bij voorkeur in de interieurbouw of
houtbewerking.
• Je hebt ervaring met projectmatig werken.
• Je hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding in Bouwkunde,Interieur en Meubel, Hout en Timmeren (of je bent gewoon héél goed).
• Je bent communicatief vaardig.
• Je bent organisatorisch sterk, werkt nauwkeurig, en kan goed zelfstandig en in
teamverband opereren.


Wat je verdient
Wanneer je goed werk levert, belonen we je graag. Wij bieden je dan ook:

• Een goed salaris conform onze CAO
• De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen d.m.v. het volgen van opleiding en
cursussen.
• Een contract dat bij goed functioneren wordt omgezet in een vast contract.
• Directe inbreng bij beslissingsprocessen die betrekking hebben op hoe jij je werk
inricht.
• Een afwisselende functie bij een groeiend en moderniserend bedrijf.
• Gezellige collega’s

Over HD Maatwerk Interieur
HD Maatwerk Interieur is een jong en dynamisch bedrijf met een brede kennis van het meubelvak. HD Maatwerk Interieur is ontstaan uit een passie en voorliefde voor hout en heeft haar wortels in de exclusieve jachtbouw. Daarom is het ook niet gek dat we actief zijn in de scheepvaart. Daarnaast hebben we tal van zakelijke klanten in de horeca, het onderwijs, de kantoorinrichting etc. Om ons werk zo optimaal mogelijk te kunnen doen hebben we naast een team van leuke collega’s ook de beschikking over de laatste software pakketten en moderne machines. Ontwikkelingen in de markt die invloed hebben op onze producten of werkwijzevolgen we op de voet!

  HD Maatwerk Interieur
Industrieweg 27
4283 GX Giessen
T
E
I
(0183) 44 98 10
info@hdmaatwerkinterieur.nl
www.hdmaatwerkinterieur.nl

Chef werkplaats Interieurbouw (37,5 uur)

(